Nije pao s Marsa: Astronaut objavljuje album snimljen u svemiru (video)

Izvor: Scandal.rs, 15.Apr.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije pao s Marsa: Astronaut objavljuje album snimljen u svemiru (video)

Astronaut Kris Hadfild, koji je slavu stekao obradom “Space Oddity” Dejvida Bouvija, objaviće svoj prvi album, napisan i snimljen u svemiru.

Svemirski album! Drago mi je što mogu da saopštim da će prvi album napisan i snimljen u svemiru stići na jesen 2015.“, napisao je pedesetpetogodišnji Hadfild na Fejsbuku.

Hadfild, koji se penzionisao u junu 20136. godine, imao je akustičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << gitaru i laptop tokom boravka na Međunarodnoj svemirskoj stanici od decembra 2012. do maja 2013 godine.

Gitara i vokali snimljeni su u svemiru. Objavljivanje albuma pokazuje koliko je muzika važna pukovniku Hadfildu gde god da je, bilo u svemiru ili kod kuće na Zemlji“, saospštio je izdavač „Vorner“.

Hadfildova obrada numere “Space Oddity” snimljena tokom petomesečne misije na Međunarodnoj svemirskoj stanici postala je internet senzacija i na Jutjubu ima više od 25 miliona pregleda.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nije pao s Marsa: Astronaut objavljuje album snimljen u svemiru (video)

Izvor: Svet, 15.Apr.2015

Astronaut Kris Hadfild, koji je slavu stekao obradom “Space Oddity” Dejvida Bouvija, objaviće svoj prvi album, napisan i snimljen u svemiru.. „Svemirski album! Drago mi je što mogu da saopštim da će prvi album napisan i snimljen u svemiru stići na jesen 2015.“, napisao je pedesetpetogodišnji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.