Nestvaran prizor: Braća Babić otišli na pecanje pa se zaprepastili kada su ovo izvukli iz vode (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 31.Jan.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvaran prizor: Braća Babić otišli na pecanje pa se zaprepastili kada su ovo izvukli iz vode (FOTO, VIDEO)

Braća Anton i Aleks Babić otišli su na pecanje na zamrznuto jezero.

Braća žive u američkoj državi Indijani, a otišli su na jezero Vavasi kada su primetili nešto neverovatno. Anton je odmah uzeo mobilni telefon i na Fejsbuku objavio sliku štuke koja se smrzla u trenutku dok je proždirala grgeča.

"Ovo se ne viđa svaki dan. Totalna ludnica, kako je to uopšte moguće", zapitao se.

Bizarna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << fotografija ubrzo je postala viralni hit, ali dobar deo ljudi je sumnjao u autentičnost. To je toliko naljutilo braću Babić, inače ugledne dizajnere, pa su se vratili na jezero i snimali kako razbijaju led i vade štuku i grgeča u "akciji".

"Neki su sumnjali u autentičnost fotografije. Evo nas opet na jezeru, želimo da podelimo ovaj fenomen sa svima", napisao je Babić.

Naravno, fotografija je podstakla raspravu o tome šta se zapravo dogodilo.

"Ne, ovo je nemoguće. To bi trebalo značiti da su se ribe smrznule momentalno, u sekundi", napisao je neko ispod videa.

Aleks Babić s druge strane, ima svoju teoriju.

"Grgeč je verovatno bio mrtav. Neko ga je ulovio i bacio u vodu jer je premali. Štuka je tu videla svoju priliku i htela je da ga pojede, ali verovatno se ugušila i uginula", rekao je Babić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.