Nestala devojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu FOTO

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala devojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu FOTO

Šesnaestogodišnja devojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

"Devojčica je upravo pronađena u Požarevcu, živa i zdrava. Trenutno je u policiji, daje izjavu", piše na nalogu na Fejsbuku sa kojeg je ranije podeljen apel za pomoć u potrazi.

Sa istog naloga upućena je i zahvalnost svima koji su pomogli i podelili apel.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronašli su šesnaestogodišnju devojčicu čiji je nestanak juče prijavljen policiji u Beogradu.

Devojčica je nepovređena pronađena u selu Batovac kod Požarevca, potvrdila je policija.

Prema nezvaničnim informacijama, telefon devojčice je bio lociran juče oko 17.30 u Požarevcu.

Mediji su ranije naveli i da se na Fejsbuku, ispod objavljene fotografije nestale devojčice, u komentarima javila osoba koja tvrdi da ju je videla u Požarevcu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji: Nestala 16-godišnja djevojčica iz Obrenovca

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2020

BEOGRAD - Šesnaestogošinja djevojčica iz Obrenovca nestala je u ponedjeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, javili su beogradski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.