Nema više mesta za oglase na News Feedu: Zakerberg izgubio tri milijarde dolara!

Izvor: NovaEnergija.net, 05.Nov.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više mesta za oglase na News Feedu: Zakerberg izgubio tri milijarde dolara!

Osnivač najpopularnije društvene mreže Facebook Mark Zakerberg izgubio je tri milijarde dolara u samo jednom danu.
Blumberg prenosi da je ovo jedan od najvećih gubitaka ikada za pojedinačnog investitora koji je zabeležen u jednom danu.
Denice Fejsbuka potonule su 6 posto nakon što je glavni finansijski direktor kompanije David Vener upozorio investitore da kompanija očekuje usporavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << rasta prihoda od oglašavanja, jer više nema toliko prostora na fidu za plasiranje oglasa.
Zakerberg ima 418 miliona deonica Fejsbuka, još uvek je „dobar“ za oko 50 milijardi dolara.
Blumberg procenjuje da je ukupno neto bogatstvo Zakerberga negde oko 52 milijarde dolara, što ga čini petim najbogatijim čovekom na svetu, odmah iza Vorena Bafeta.
Uprkos ovom padu, deonice Fejsbuka su ove godine porasle za oko 15 posto i time uvećale njegovo bogatstvo za 6,4 milijarde dolara.
Izvor: SEEbiz
Foto: youtube/printscreen

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.