Nema Kuke dobrote ispred Tvrđavskog mosta

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Apr.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema "Kuke dobrote" ispred Tvrđavskog mosta

Posle samo nekoliko dana postojanja, Kuke dobrote više nema kod mosta na Nišavi. Nišlije tek što su obaveštene o akciji, a nje više nema.

"Očekivano....KUKA za odeću i hranu više nema....ali NAČIN uvek postoji!", kaže naša sugrađanka Milena Terzić.

Uz poruku "Budi promena koju želiš da vidiš u Srbiji" sugrađanke Andrea i Ana postavile su Kuke dobrote ispred Tvrđavskog mosta. Na ovaj čiviluk Nišlije su mogle da okače hranu i odeću za one kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << je neophodna, a nisu u mogućnosti je da priušte sebi ili svojoj porodici. 
Ovu akciju u Srbiji pokrenula je Facebook grupa KUKE dobrote. Solidarni građani tu kače fotografije čiviluka koje postavljaju, najčešće u kraju u kome žive. 
 

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.