Neda Ukraden: Dala sam publicitet celom šou

Izvor: Tracara.com, 29.Dec.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden: Dala sam publicitet celom šou

Neda je jedna od najvećih zvezda ove sezone TLZP (foto: Facebook) Pevačica Neda Ukraden najviše je medijski eksponirani takmičar druge sezone emisije Tvoje lice zvuči poznato, budući da su o njoj pisali i domaći i strani mediji. “Veliko mi je zadovoljstvo bilo raditi sa ovakvim divnim i talentovanim ljudima. Ovo je bila jedna drugačija priča i baš sam uživala radeći. Bilo je super”, rekla je Ukradenova, dodajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da je zbog TLZP patio njen porodični život. “Malo je patilio moj porodični život, ali tu su moja ćerka i zet, koji su se potrudili da me zamene. Ja sam od sada pa nadalje mnogo više posvećena svojim unukama.” Neizbežno je bilo da pitamo kako se ona osećala na pohvale stranih medija, koji smatraju da je Neda srpska Madonna. “Ja sam se jako trudila, drago mi je da su ljudi to primetili i to je dalo publiciteta celom ovom šou. Ponosna sam na to što smo uradili svi zajedno i mislim da je ovo jedan veliki uspeh jer smo svi odvojili svoje vreme. Nisam imala nimalo slobodnog vremena”, završila je Neda. Ironično ili ne, Neda je nastupila u poslednjoj emisiji kao grupa ABBA sa pesmom The Winner Takes It All.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neda Ukraden: Ne volim što sam popularna!

Izvor: Story, 29.Dec.2014

Pevačica Neda Ukraden našla se na udaru medija da je bahata i umišljena jer je u avionu zahtevala da se promene plastične čaše....Foto: Youtube, Printscreen..Neda Ukraden je medijima naročito postala interesantna posle incidenta u polufinalnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato nakon čega se nije...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.