Neće biti rata

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 14:17

"Neće biti rata"

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan poručio je danas da u BiH neće biti rata, jer za takvo nešto ne postoji nijedan bezbednosni razlog.

Komentarišući izjavu ministra odbrane u Savetu ministara Zukana Heleza da je "mirni razlaz – rat", Karan je rekao da je "priča o ratu samo jedan od domena u politici".

On je istakao da u Republici Srpskoj i BiH nema nijednog bezbednosnog razloga da bi bila podignuta borbena gotovost ili retorika, poručujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je bezbednosna situacija u Srpskoj dobra, prenela je Radio-televizija Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Pozvaću Ruse da zabrane misiju EUFOR-a ako se ispostavi da ona deluje po Helezovom nalogu

Izvor: Danas, 27.Apr.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati Ruse da zabrane misiju EUFOR-a u BiH ako se ispostavi da ona radi po nalogu ministra odbrane BiH Zukana Heleza (SDP).

Nastavak na Danas...

Najava događaja za petak, 28. april 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 28.Apr.2023, 07:11

FOTO: Capital JAHORINA – Drugi dan “Jahorina ekonomskog foruma”. /hotel “Termag”, VIDEO/ BIJELJINA – U 12.00 časova ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor Policije Siniša Kostrešević prisustvovaće promociji Srednje škole unutrašnjih poslova za bijeljinske...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.