Izvor: Njuz.net, 22.Jul.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Stefanović objavio svoju Fejsbuk i Vajber prepisku sa profesorima iz 1995.

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 22. jul 2019, (Njuz) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nastavio je da demantuje spekulacije o lažnoj fakultetskoj diplomi i nepohađanju nastave. On je danas medijima dostavio detaljnu Fejsbuk i Vajber prepisku sa svojim profesorima, asistentima i kolegama na Megatrend International Expert Consortium Limited, smeru Biznis i menadžment iz 1995. godine.
– Ovde se lepo vidi prepiska iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Fejsbuk mesindžera početkom novembra 1995. kada pitam asistenta “da li i sutra imamo predavanja u Sava centru”, na šta mi on prvo šalje začuđeni smajli, a potim mi kaže da sam zaboravio da tog četvrka imamo predavanja u teretani Herkules plus, jer je Sava centar zauzet zbog koncerta Beat Streeta – objasnio je Stefanović dok je pokazivao papire na kojima je odštampana ova Fejsbuk prepiska.
On je novinarima pokazao i delove prepiske iz Vajber grupe “1054”, gde se tokom 1996. godine sa ostalih 1053 kolega sa Megatrend International Expert Consortium fakulteta dopisivao o nastavi.
– Ima na toj grupi raznih podataka, od toga šta sve treba da spremimo za ispit, do naših selfija tokom učenja. Naravno, kvalitet slika nije baš neki, jer mobilni 1996. nisu imali selfi kameru bolju od 2 megapiksela – napominje Stefanović.
Savet Univerziteta Megatrend akademije potvrdio je ove navode i napomenuo da oni u svojoj arhivi čuvaju i sve postove koje su tokom nastave, kao i brucošijade 1995. u klubu Trezor, objavili na svom Instagram nalogu.
Marko Dražić

The post Nebojša Stefanović objavio svoju Fejsbuk i Vajber prepisku sa profesorima iz 1995. appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.