Napokon se i to desilo! Fejsbuk uvodi dislike

Izvor: Blic, 16.Sep.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napokon se i to desilo! Fejsbuk uvodi "dislike"

Iako su to godinama odlagali, čelnici Fejsbuka su napokon popustili i uvode opciju dislike.

Mark Cukerberg rekao je u intervjuu koji je preneo Mashable da je ovo poseban dan, jer se dugme Dislike, odnosno njegova forma i način implementacije u News Feed već razmatraju i da se traži način za Dislike testiranje.

- O dislike dugmetu pitali ste me godinama, a stotine ljudi i dalje me pita. E, pa danas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taj poseban dan - rekao je Mark Cukerberg.

On je najavio da se trenutno radi na tome da se nova opcija na njihovom news feed-u testira.

- Ne želimo da uvođenjem dislike opcije dovedemo do problema na Fejsbuku već pokušavamo da omogućimo empatija, jer nije svaki trenutak i dobar trenutak - rekao je prvi čovek najpoznatije društvene mreže objašnjavajući zašto počinju da rade na novoj opciji kao alternativi "lajka".

On je dodao da nije izvesno da će se novi taster zvati dislike

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Napokon se i to desilo! Fejsbuk uvodi "dislike"

Izvor: Blic, 16.Sep.2015

Iako su to godinama odlagali, čelnici Fejsbuka su napokon popustili i uvode opciju dislike...Fejsbuk nije želeo da uvede opciju "Dislike" zbog toga što bi na taj način bilo podstaknuto izražavanje nepoštovanja prema korisnicima ove društvene mreže i jer bi nastali problemi sa oglašivačima koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.