Namrgođena maca: Objavila knjigu i uopšte nije oduševljena

Izvor: NaDlanu.com, 17.Okt.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Namrgođena maca: Objavila knjigu i uopšte nije oduševljena

Ona je namrštena, uvek kontrira, mrzi sve oko sebe. Internet senzacija, Namrgođena mačka, nakon fenmenalnih fotografija i još boljih postera, sada je dobila i knjigu o svom životu. Naravno, sigurno je da joj se nije dopala.

Ova maca, kojoj je pravo ime Tardar, postala je hit na netu nakon što su njeni vlasnici objavili fotografiju njenog namrgođenog lica na društvene mreže.Ubrzo je dobila i menadžera, kao i Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Tviter stranicu koje imaju više od 116.000 poseta.To nije sve, jer sada Namrgođena mačka lansira svoju knjigu „Prgava maca: Namrgođena knjiga za loš dan'', koja se već može kupiti na internetu. Tokom promocije, svi obožavaoci koje je ova maca slatko nasmejala, moći će da se slikaju sa njom.J.R.N.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.