Nakon raskida šestogodišnje veze, Tejlor Svift uletela u novu

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 08:38

Nakon raskida šestogodišnje veze, Tejlor Svift "uletela" u novu

Jedna od najplaćenijih pevačica današnjice Tejlor Svift opet voli, prenosi "Dejli mejl".

Podsetimno, Tejlor Svift i glumac Džo Alvin pre nekoliko nedelja raskinuli su svoju šestogodišnju vezu. Vest o tome preneli su svi svetski mediji, a javnost je tada bila iznenađena krahom njihove ljubavi.

Međutim, kako prenosi pomenuti tabloid, pevačica nije dugo čekala, te je zaplovila u nove emotivne odnose.

Reč je o frontmenu grupe "The 1975" Metjuu Hilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a par je nedavno uhvaćen u javnosti u Nešvilu tokom njene muzičke turneje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Taylor Swift ima novog dečka

Izvor: Domino Magazin, 04.Maj.2023

Taylor Swift ima novog dečka. Posle raskida šestogodišnje veze izgleda da je pevačica našla novu ljubav. Swift i glumac Joe Alwyn pre nekoliko nedelja raskinuli su svoju šestogodišnju vezu. Vest o tome preneli su svi svetski mediji, a javnost je tada bila iznenađena krahom njihove ljubavi. Međutim,...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.