Nakon informacije o bekstvu Miljane i Zole iz Elite, EVO GDE SE PAR TRENUTNO NALAZI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 11:30

Nakon informacije o bekstvu Miljane i Zole iz "Elite", EVO GDE SE PAR TRENUTNO NALAZI (FOTO)

Šokantan potez dvoje takmičara nakon pomirenja.

Na društvenim mrežama kruži nezvanična informacija da je rijaliti par samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima.

Produkcija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovoga, te sve treba uzeti sa rezervom. Međutim, na društvenim mrežama masovno se spekuliše gde se nalaze, kako su pobegli.

Kao i uvek, verni fanovi rijaliti programa neumorno prate sve, pa tako i ovaj šok potez Nišlijke i njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečka.

Prema poslednjoj informaciji koja kruži društvenom mrežom Fejsbuk, Miljana i Zola su u rehabu, gde i borave otkad su se pomirili.

I dalje je cela situacija nepotvrđena, sve dok se produkcija ne oglasi.

Takođe, Miljanina majka se još uvek nije oglašavala na društvenim mrežama, gde je izuzetno aktivna, tako da nam jedino preostaje da pratimo razvoj situacije, i čekamo potvrdu da li su oni zaista izašli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/S.S.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Miljana nas je IZDALA" Oglasio se diskvalifikovani Zola, slučajno otkrio GDE SE SADA NALAZI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024

Nakon što je napustio imanje, od strane Velikog šefa je izdata zvanična odluka o njegovoj diskvalifikaciji. Svi su se pitali kuda se to Zola zaputio bez Miljane...U ranim jutarnjim časovima u Šimanovcima se odigralo pravo filmsko bekstvo iz "Elite". Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić samoinicijativno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.