Najveća greška koju žene prave posle tuširanja: Pravilo od 3 minuta koje morate da znate

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 18:18

Najveća greška koju žene prave posle tuširanja: Pravilo od 3 minuta koje morate da znate

Posle tuširanja se pore šire zbog pare i vrućine u kupatilu. Ključno je da vodu zadržite u telu nanošenjem hidratantne kreme u roku od tri minuta.

Čekanje duže od tri minuta, prouzrokovaće gubitak vlage u vašoj koži. Zato, uvek držite bočicu sa kremom u kupatilu i nanesite je odmah nakon što se istuširate.

Tako će ona odmah dobiti potrebnu negu i biće zdrava, elastična i sjajna.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milano i Budimpešta hoće finale LŠ

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 17:30

San Siro i Puškaš Arena su među kandidatima za domaćina finale Lige šampiona...Nemačka i Rumunije hoće da se kod njih igra finale Lige Evrope, dok su Norveška i Škotska iskazale želju za finale Lige šampiona za žene...UEFA je tako objavila devet zemalja koji su pokazale interesovanje da budu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.