Najvažnija neobjavljena vest

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2023, 07:30

Najvažnija neobjavljena vest

NUNSdanas 07:00

Foto: FoNet/Božana Pavlica
Ovaj prostor je rezervisan za vest o presudi za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, na koju čekamo već 24 godine da bude objavljena.
Od ishoda suđenja koje traje već skoro devet godina zavisi da li će istina konačno ugledati svetlost dana ili će zauvek ostati sakrivena od nas.
Pozivamo vas da se danas priključite šetnji u znak sećanja na Slavka Ćuruviju.
Šetnja počinje od restorana Kolarac u Knez >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Mihajlovoj ulici u 17:45h, do mesta ubistva Slavka Ćuruvije u Svetogorskoj  35.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



„To više nije samo lim, već auto koji ima svoj identitet“: Danilo Petrović iz Vranja o svojoj „Zastavi 101“ iz 1976. godine „‘Zastavin’ auto, sam po sebi, nije mnogo kvalitetan. Ali, mene kod njega fascinira to što je vrlo žilav. U Jugoslaviji je voženo puno ‘Zastavinih’ vozila, a i dalje se neka kotrljaju. Jeste da se raspadaju, ali idu. Taj auto i dalje ima dušu“, priča za Danas Danilo Petrović iz Vranja, vlasnik „Zastave 101“, popularnog „Stojadina“, iz 1976. godine.





Opširnije
Izvor: Danas.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najvažnija neobjavljena vest

Izvor: Istinomer.rs, 11.Apr.2023

Ovaj prostor je rezervisan za vest o presudi za ubistvo Ćuruvije, na koju čekamo 24 godine da bude objavljena. Od ishoda suđenja, koje traje već skoro devet godina, zavisi da li će istina konačno ugledati svetlost dana ili će zauvek ostati sakrivena od nas. *** Pozivamo vas da se danas priključite...

Nastavak na Istinomer.rs...

Šetnja na godišnjicu ubistva novinara Slavka Ćuruvije: „Istina je naša pobeda“

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2023

Medijske organizacije organizovale su danas, na godišnjicu ubistva novinara Slavka Ćuruvije, i šetnju od restorana "Kolarac" u Knez Mihajlovoj ulici do mesta ubistva Ćuruvije u Svetogorskoj 35.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.