Najstarija na Fejsbuku!

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstarija na Fejsbuku!

ALBUKERKI - Bakica Marija Kolunija Seguar Mecgar u svojoj 105. godini najstariji je korisnik Fejsbuka na svetu!

Marija je rođena davne 1907, u vremenu bez interneta, kompjutera, televizije i mobilnih telefona, ali ima već 85 prijatelja na ovoj društvenoj mreži.

Marija je 105. rođendan proslavila prošle nedelje, a brojne čestitke stigle su joj i na FB.

Međutim kompanija Fejsbuk nije je registrovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kao najstarijeg korisnika jer je 1907. godinu kao godinu nemoguće upisati na FB kao godinu njenog rođenja. Takva opcija ne postoji iako je njen 60-godišnji unuk Entoni pokušao da joj upiše 104. godine međutim jedina opcija koja je postojala bila je 101 godina. Upisao je taj podatak iako nije bio tačan.

Zvanično, najstarija korisnica Fejsbuka je Florens Detlor (101).

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Ona je najstariji "stanovnik" Fejsbuka

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2012

Bakica Marija Kolunija Seguar Mecgar u svojoj 105. godini najstariji je korisnik Fejsbuka na svetu!..Marija je rođena davne 1907, u vremenu bez interneta, kompjutera, TV i mobilnih, ali ima već 85 prijatelja na ovoj društvenoj mreži..Marija je rođena davne 1907, u vremenu bez interneta, kompjutera,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.