Najpoznatija regionalna kuvarica otkriva recept za uspeh

Izvor: Luftika.rs, 16.Okt.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatija regionalna kuvarica otkriva recept za uspeh

Trostruka mama iz Kraljeva Minja Bogdanovski je pokrenula blog o kuvanju Minjina kuhinjica još 2007. godine, a danas je najpoznatija regionalna sajber kuvarica. Ona za naš portal otkriva recept za uspešan blog.
Facebook Minjina KuhinjicaKoji biste savet dali ženama koje žele da naprave uspešan blog?– Da redovno ažuriraju sadržaj na blogu i da taj isti sadržaj bude zanimljiv.
Kako izgleda jedan vaš radni dan?– Svih sedam dana u nedelji kod mene su radni i tu nema vecih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odstupanja od obaveza. Prioritet su deca, pa onda priprema novih recepata za sajt i časopis za koji radim, kao i komunikacija sa pratiocima na svim društvenim mrežama gde me ima. Svakodnevno odgovaram na sva njihova pitanja vezana za recepte, ali i na sve drugo što ih interesuje. Često i putujem, jer imam razne promociju na kojima  kuvam uživo, a posetioci  mogu da isprobaju to što sam pripremila.
Facebook Minjina KuhinjicaŠta još osim dobre organizacije uspešna žena mora da ima?– Podršku porodice, od najmlađih do najstarijih članova.
Kako je došlo do toga da ste izdali čak i kuvar? Iz kog kuvara ste vi najčešće spremali jela?– Imala sam viziju kako moj prvi kuvar treba da izgleda i kada su me kontaktirali iz Mascom Publishinga  to sam im i rekla, a oni prihvatili, na moju radost Najbolja zbirka recepata je moja mama i zato mi u početku nisu bili potrebni kuvari. Sada već imam solidnu kolekciju kuvara, a uskoro mi stiže kuvar Lorejn Pascal pa očekujte neki njen recept da se nađe  na sajtu.
Facebook Minjina KuhinjicaŠta najviše volite da spremate od vojvođanskih tradicionalnih jela?– To su definitivno štrudle i omiljena mi je ona sa makom.
Koji vaš recept na blogu je najtraženiji, a šta vaši ukućani najviše vole da im spremate?– Ako se računa broj komentara koji je došao do cifre od 1000, onda je to sigurno recept za fondan. Kada je ručak u pitanju, zna se da krećemo sa supom ili čorbom, glavnim jelom (koje je uvek sa mesom) i salatom, a završimo desertom. To je onda kod njih kompletan obrok koji vole.
Možete li i našim čitateljkama preporučiti neki jednostavan recept?Minjin predlog za doručak

Više o jesenjim receptima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.