Najbolje maskirani ide na grudvanje!

Izvor: Mondo, 08.Nov.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje maskirani ide na grudvanje!

Još sasvim malo ostalo je do kraja glasanja za najbolji kostim na MONDO Facebook stranici. Onaj ko ima najviše vaših "lajkova" osvojiće party putovanje na Kopaonik za dvoje.

Tokom velikog GO2 maskenbala u Domu omladine fotografisali smo neke od najzanimljivije kostimiranih ljudi. Album sa tim fotografijama već nedelju dana na našoj Facebook stranici, a sada je red da vam otkrijemo kako će biti nagrađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << onaj čija fotografija do petka u 16 časova prikupi najviše "lajkova" – putovanje za dvoje na otvaranje ski sezone na Kopaoniku (6. – 9. decembar).

Ovo putovanje priređuje GO2 Travelling i obećava četiri dana celodnevnih žurki, takmičenja, grudvanja, skijanja, bordanja, sankanja i još mnogo toga, kako na stazi, tako i u dva party naselja - Nebeska Stolica i JAT Apartmani.

Ostalo je još malo vremena da "lajkom" podržite one za koje mislite da su te večeri imali najbolje maske, jer pobednika proglašavamo u petak u 16 časova!

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.