Najavljen protest ispred crnogorskog parlamenta

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen protest ispred crnogorskog parlamenta

Fejsbuk grupa "“Revolucija u Crnoj Gori-svi na ulice"” organizovaće u subotu, 15. februara protest ispred zgrade crnogorskog parlamenta u Podgorici, na kojem će tražiti smenu aktuelne vlasti, po uzoru na dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Oni su, kako prenose današnji podgorički mediji, pozvali građane da u subotu izađu na ulice i poput suseda iz Bosne i Hercegovine zatraže smenu vlasti.

Iz te neformalne grupe saopštili su da skup neće prijavljivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policiji.

“

- Skup nismo prijavili policiji jer smatramo da su i oni u kandžama korupcije i kriminala i pozivamo ih da ne biju svoj narod nego da stanu uz njega” - kazali su predstavnici grupe "Revolucija".

Organizatori protesta su takođe ocenili da je vreme za radikalne promene u Crnoj Gori.

“- Mi smo protiv “sposobne” vlasti i nesposobne opozicije. Okupićemo se u subotu pred Skupštinom Crne Gore i najverovatnije blokirati saobraćaj i nećemo stati dok ne počnu promene” - saopštili su organizatori najavljenog protesta.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.