Na svoj 100. rođendan uzela slobodan dan?!

Izvor: Svet, 19.Okt.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na svoj 100. rođendan uzela slobodan dan?!

Još uvek aktivna profesorica matematike iz Amerike Madeline Skoto je u petak proslavila 100. rođendan.U petak je uzela slobodan dan za proslavu, ali u ponedeljak se vraća predavanju matematike u katoličkoj školi “St. Ephrem” u Bruklinu, školi njenog detinjstva.
Madeline Skoto objašnjava da je 100. rođendan iznenadio i da je još prošle godine proveravala taj račun.
Katolička škola St. Ephrem joj je na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Fejsbuk stranici odala počast prigodom tako specijalnog rođendana.
U 75 godina radnog staža zahvaljujući njoj brojne generacije su zavolele taj predmet.

Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Youtube,Screenshot

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Snežana Radojičić biciklom prešla 31.000 kilometara

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2014

Snežana Radojičić rođena je u Beogradu na izmaku šezdesetih i profesorica je srpskog jezika. Za petnaestak godina radnog staža promijenila je više od deset poslova u raznim strukama, a cikloturing je otkrila sredinom 2006. i od tada je putovanje biciklom postalo sastavni dio njenog načina života...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.