Na ponudu nepristojno odgovorio – bivši frontmen Pink Flojda odbio Zakerberga

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 18:00

Na ponudu nepristojno odgovorio – bivši frontmen Pink Flojda odbio Zakerberga

Rodžer Vaters, nekadašnji frontmen benda Pink Flojd,učestvovao je u nedavnom protestu u znak podrške Džulijanu Asanžu. Tada je potvrdio da ga je suosnivač Fejsbuka Mark Zakerberg pitao za korišćenje kultne pesme "Another Brick In The Wall, Part 2" u kampanji na Instagramu.

Snimak sa pres-konferencije se brzo proširio internetom.

Tvrdi kako su mu nudili ogromnu cifru za korišćenje pesme, iako nije rekao tačno koliko.

"Ne želim da učestvujem u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovom s*anju, Zakerberg", rekao je Rodžer u videu.

Rodžer je pročitao deo pisma koje je navodno njemu napisao Zakerberg.

"Želimo da vam zahvalimo što ste razmotrili ovaj projekt. Smatramo da je srž osećaja ove pesme i danas toliko rasprostranjen i potreban, što govori o tome da je bezvremensko delo", piše u delu pisma koje je pročitao Rodžer.

"Žele da koriste pesmu kako bi Fejsbuk i Instagram učinili još većim i moćnijim nego što već jesu i kako bi mogli da nastave cenzuru svih nas i spreče priča o Džulijanu Asanžu izađe u javnost", ispričao je muzičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roger Waters odbio saradnju sa šefom Facebooka

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jun.2021, 07:11

Nekadašnji član sastava Pink Floyd, Roger Waters, odbio je unosnu ponudu vlasnika Facebooka Marka Zuckerberga da koristi njegovu vanvremensku numeru “Another Brick in the Wall (Part 2)”. Poznati roker je jasno stavio do znanja da nije fan osnivača Facebooka, pa ga čak ni mamac u vidu odlično...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.