Na netu birajmo najlepšeg psa

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na netu birajmo najlepšeg psa

Danas je na internetu počela nagradna igra koju organizuju Fejsbuk grupa „Moj pas“ i sajt www.odgajivacnice.com, a bira se najlepša fotografija psa, kao i najlepši video zapis čovekovog najboljeg prijatelja.

Grupa „Moj pas“ podseća da je od davnina poznata izreka da je pas najbolji čovekov prijatelj. Ona je potvrđena vekovnim toplim prijateljstvom između čoveka i ove verne životinje. Kažu da pas mnogostruko uzvraća pažnju i ljubav koju mu pružate. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Inače, grupa trenutno okuplja nekoliko hiljada ljubitelja pasa, a taj broj se svakim danom uvećava. Pored svog zabavnog karaktera, njeni članovi se bave zaštitom pasa, udomljavanjem, kao i povećanjem svesti za brigu o ovim plemenitim životinjama.

Grupa „Moj pas“ je ove godine organizovala nekoliko akcija za udomljavanje pasa i njihovu zaštitu.

Kao nagradu svim ljubiteljima pasa, koji vole svoje ljubimce i vode računa o njima, ova grupa je organizovala nagradnu igru u saradnji sa internet portalom Odgajivačnice.

Svoje fotografije i video materijale za nagradnu igru možete poslati na zvaničnu prezentaciju: http://www.odgajivacnice.com/mojpas. Na ovoj strani se se možete upoznati i sa propozicijama izbora, kao i nagradama.

Nastavite da volite svoje ljubimce na pravi način, budite humani i vodite brigu i o ostalim nezbrinutim životinjama, poručuju članovi Fejsbuk grupe „Moj pas“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.