NOVI FEJSBUK RAT UZBURKAO HRVATSKU: Milanović opleo po neistomišljenicima, spomenuo i Umu Turman

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 17:19

NOVI FEJSBUK RAT UZBURKAO HRVATSKU: Milanović opleo po neistomišljenicima, spomenuo i Umu Turman

Predsednik Hrvatske optužio je aktivistkinje da su "logičarke koje će nastaviti delovati kao advokati Ume Turman"

Još jedna Fejsbuk rasprava predsednika RH Zorana Milanovića i neistomišljenika pretvara se u sagu.

Prvo je udruženje B.a.B.e. reagovala na njegove izjave o žrtvama polnog uznemiravanja, potom ih je on napao da su udruženje "glupog i neduhovitog akronima".

B.a.B.e. su potom u ponedeljak uputile komentar kako ne žele da učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trivijalnim raspravama, a odgovor s Pantovčaka stigao je ekspresno brzo.

Predsednik je tako rekao kako su aktivistkinje same započele trivijalnu raspravu, pa ih prozvao "punomoćnicama Ume Turman", poznate holivudske glumice.

- Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruženja B.a.B.e., a da ih niko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao. I sada se odjednom ograđuju, neće se upuštati u rasprave nego će i dalje predano delovati kao punomoćnici Ume Turman i braniti čast ostalih "zvezda". By the way, Uma Turman je veličanstvena glumica, vrhunski plaćena glumica pa i onda kada je bila uznemiravana. Uznemiravaju uvek oni koji su statusno, socijalno i finansijski, dakle klasno u tom trenutku nadmoćni. Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svet izvan sveta, svet za sebe - napisao je predsednik Hrvatske na svom Fejsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.