NESREĆA U S.MITROVICI: Poginuo vođa Škorpiona Slobodan Medić, njegova supruga i sin

Izvor: Kurir, 31.Dec.2013, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U S.MITROVICI: Poginuo vođa Škorpiona Slobodan Medić, njegova supruga i sin

SREMSKA MITROVICA - U sudaru dva automobila na lokalnom putu Sremska Mitrovica-Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povređena.

Nesreća se dogodila oko 17 časova kada je vozilo marke "reno", beogradskih registarskih tablica, udarilo u "tojotu", novosadske registracije, u kojoj su tri osobe na licu mesta stradale.

Prema prvim informacijama, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice “Škorpioni” Slobodan Medić, njegova supruga i sin. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Medić je služio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Bio je na odobrenom slobodnom vikendu. Na porodicu Medić, koja se nalazila u automobilu marke “tojota”, svojim automobilom “renault” beogradskih registarskih tablica naleteo je mladić (28), koji je prešao na levu stranu kolovoza. Od siline udarca “tojota” se prevrnula na krov i završila u kanalu.

Pretpostavlja se da je jedno vozilo prešlo na levu stranu puta.

Na lice mesta odmah su upućene brojne saobraćajne patrole, vatrogasci i hitna pomoć.

Saobraćaj na ovoj deonici puta trenutno je obustavljen, a istraga je u toku.

zoomFoto: Arhiva Policija
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIJEPOLJE NAJBOLJE: Dobar narod, ali dobra i policija!

Izvor: Kurir, 01.Jan.2014, 08:58

Prema zvaničnoj statistici, Prijepolje je grad u Srbiji s najmanje krivičnih dela. Ove godine zabeleženo ih je manje od 400..PRIJEPOLJE - Zna se red!..Od deset onih koji se odluče da uđu u kriminal, uvereni da će zauvek ostati N. N. počinioci, prijepoljska policija osmorici stavi lisice na ruke!...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.