NEOBIČAN OGLAS PRIVUKAO PAŽNJU: Beograđanin izdaje stan, mesečna kirija samo 50 eura ali POSTOJI JEDAN USLOV (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 13:09

NEOBIČAN OGLAS PRIVUKAO PAŽNJU: Beograđanin izdaje stan, mesečna kirija samo 50 eura ali POSTOJI JEDAN USLOV (FOTO)

Javnost iznenađena objavom.

Oglas na Facebook stranici za izdavanje stana u Beogradu privukao je pažnju javnosti s obzirom na to da stanodavac u njemu navodi da će mesečna kirija biti samo 50 eura a da se isti nalazi na Zvezdari.

No, čini se da se iza ove lepše strane oglasa krije nešto drugo. O čemu je, zapravo, reč?

Naime, Beograđanin u javno istaknutoj objavi ističe kako "traži cimerku za stan" te da je potrebno " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da samo bude pedantna".

Na prvi pogled interesantno, na drugi zbunjujuće a na treći svakako nesvojstveno prirodi ovakvih oglasa. stanodavac je uspeo da iznenadi korisnike i sve one koji su željni da pod fer uslovima i bez sakrivenih namera zadovolje svoje egzistencijalne potrebe u smislu stanovanja.

Ukoliko, na već navedenu objavu dodamo i činjenicu da je ovaj davalac oglasa ponudio da će "sve ostalo on platiti" situacija postaje kristalno jasna.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.