NEKA JAVNO KAŽU DA JE MILO LOPOV, AKO SMEJU! Medojević poslao brutalnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2020, 19:12

NEKA JAVNO KAŽU DA JE MILO LOPOV, AKO SMEJU! Medojević poslao brutalnu poruku

Predsednik "Pokreta za promjene" oglasio se na Fejsbuku.

- Opet sam u pravu. Meta je DF, a DPS treba zaštititi. Dil između nekih predstavnika Crkve, tajkuna druge familije oko "Vijesti" i Mila Đukanovića je napravljen još pre izbora. Cilj te Vlade je da se zaštite tajkuni prve i druge familije i da se ne dira njihovo bogatstvo koje su opljačkali od naroda i države - napisao je Medojević na Fejbuku.

Prema njegovim rečima za ostvarenje tog cilja trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je razbiti i uništiti DF, kao najjaču opozicionu grupaciju koja se zalagala za korenite i radikalne reforme, demontažu totalitarnig sistema i hapšenje lopova iz prethodnog režima.

- Zato je izmišljena priča da zapadne Ambasade ne žele nas trojicu u Vladi. Vladari iz sjenke nisu želeli nijednu partiju iz pobedničke koalicije u Vladi osim GP URA ( koja je u vlasništvu tajkuna Vijesti). Deo plana je i osnivanje nove "prosrpske" stranke koja će imati podršku Crkve i pravljenje koalicije sa "pročišćenim" DPS nakon njihovog kongresa - piše Medojević.

Navodi dalje da je "najavio da će neki od Zdravkovih apostola, postati drug član" nove stranke.

- Priča o ekspertima je samo bacanje prašine u oči neukom i neinformisanom narodu. Ja sam za taj plan saznao pre pet meseci i javno sam ga raskrinkao, deo po deo. Dobićemo Vladu koja će štititi tajkune i mafiju i cijenu štednje prebaciti na male preduzetnike, radnike i siromašne. Nije mi drago, što sam bio u pravu. Ali to je fakt. Sve sam na vreme pojasnio. Vlada tajkuna i zadržavanja statusa quo.Vlada protiv reformi i demontaže DPS. Evo jedonstavan test. Neka Zdravko i njegov kum samo javno kažu: Milo lopove. Ako smeju - zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.