NE ŽELI DA GA VIDI! Suzana Perović procvetala otkako je Miki Đuričić izašao iz Zadruge! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI DA GA VIDI! Suzana Perović procvetala otkako je Miki Đuričić izašao iz "Zadruge"! (VIDEO)

Jasno je...

Nakon što su zadrugari dobili informaciju da su gledaoci izglasali putem Fejsbuka Suzanu Perović kao najdvoličniju zadrugarku, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Bora Santana su se okupili ispred rehaba i pričali o ovoj zadrugarki.

Naime, Kulićeva je istakla da je Suzana mogla da se potrudi i otkrije neku tajnu Drvetu mudrosti, pa čak i da slaže kako bi videla porodicu ili svoju simpatiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mikija Đuričića, a onda je osudila njen postupak.

- Juče Suzanu zovu da oda jednu tajnu da vidi Đuričića, a ona kaže: "Ja stvarno ne mogu, nemam nijednu tajnu". Mogla je da izmisli i kaže da joj je Lazar rekao da je zaljubljen u Davida, ali ona nije htela. Ona je procvetala otkako je Miki otišao. Kad bi se on vratio njoj bi pao mrak na oči - pričala je Miljana Zoli i Bori.

Da podsetimo, pobednice novinarskog žirija "Zadrugovizije 3" imale su priliku da osvoje nagradu i da provedu pet minuta sa svojim najmilijima ukoliko otkriju neku sočnu tajnu Drvetu mudrosti.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

"SAMO NAS KOČI TO ŠTO JE ON..." Kija i Sloba najotvorenije o svom odnosu! "Da, ispao sam LOŠ!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKIDAJ GAĆE: Miljana navodila Zolu, IZGORELA od želje, a on... VRELO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019

Želela je da bude sigurna u njegovu ljubav!..Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se ispred apartmana kao i svakog jutra i počeli da pričaju o svom odnosu. Miljanu ovih dana muči pitanje da li je Zola dovoljno voli, jer ima osećaj da je previše hladan prema njoj. Počela je da ga ispituje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.