NASILNIK: Bundesligaški fudbaler drugi put pretukao devojku

Izvor: Kurir, 18.Dec.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILNIK: Bundesligaški fudbaler drugi put pretukao devojku

Napadač Ajntrahta iz Braunšvajga, Domi Kumbela, koji je zbog problematičnog ponašanja i lane dobijao otkaze u klubovima, ponovio incident iz 2007. godine kada je igrao za Erfurt

Problematični fudbaler Ajntrahta iz Braunšvajga, Domi Kumbela, optužen je za porodično nasilje, jer je pretukao devojku Ivet.

U poslednjih nekoliko godina Kumbela je nekoliko puta imao sukobe sa zakonom, a dva puta se desilo i da mu zbog njegovog ponašanja klubovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u kojima igra uruče otkaz. Prvo je 2006. godine izbačen iz Kajzerslauterna, jer je uhvaćen kako konzumira marihuanu u javnosti.

Godinu dana kasnije bio je pod istragom za nameštanje utakmica zbog čega je bio i kažnjen. On je primio poziv od nepoznatog lica i saslušao njegovu ponudu. Drugi put je dobio otkaz iz klubu kada je bio član Erfurta 2007. godine,jer je pretukao bivšu devojku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASILNIK: Bundesligaški fudbaler drugi put pretukao devojku

Izvor: Dzungla.org, 18.Dec.2013

Napadač Ajntrahta iz Braunšvajga, Domi Kumbela, koji je zbog problematičnog ponašanja i lane dobijao otkaze u klubovima, ponovio incident iz 2007. godine kada je igrao za Erfurt OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.