NAPAD U BERLINU JE NAMEŠTALJKA?! Hrvatski političar uzburkao društvene mreže, tvrdi da su ovi snimci dokazi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD U BERLINU JE NAMEŠTALJKA?! Hrvatski političar uzburkao društvene mreže, tvrdi da su ovi snimci dokazi (VIDEO)

Predstavnik Živog zida u Saboru, Ivan Pernar u ponedeljak je svojom objavom na Fejsbuku još jednom privukao veliku pažnju javnosti. On je podelio članak u kojem u kojem dovodi u pitanje teroristički napad u Berlinu.

Pernar je istakao da mu je veoma čudno što niko nije video žrtve napada u Berlinu i da sve izgleda kao velika nameštaljka. Niko nije video nijednu povređenu osobu, niti su objavljena imena žrtava, prenosi Index.hr.

- Jedna od najčudnijih stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da niko nije nigde video ni jednog povređenog niti je bilo gde objavljeno jedno ime nastradalog 19. 12. 2016 na božićnom sajmu u Berlinu - napisao je Pernar.

U članku koji je Pernar podelio, nemački pobornik teorija zavera Gerhard Visnevski analizira snimke napada, upozoravajući na "nelogičnosti" u celom slučaju.

Podsetimo, nemačka policija je potvrdila identitete nekolicine ubijenih u napadu. Kako piše Gardijan, ubijeni su 31-godišnja Fabricia di Lorenco, Dalija Eljakim (čiji je muž teško povređen u napadu), Nada Cizmar i poljski vozač kamiona Lukas Urban.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.