NAJVEĆI PAD FEJSA U ISTORIJI! Već deset sati traju problemi, korisnici na ivici živaca!

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI PAD FEJSA U ISTORIJI! Već deset sati traju problemi, korisnici na ivici živaca!

Više od 10 sata traju veliki problemi sa radom Fejsbuka, a ovim problemom bili su pogođeni brojni korisnici širom sveta –  u SAD, Centralnoj i Južnoj Americi i Evropi, ali i u delovima Azije, najviše u Japanu. Fejsbuk je uglavnom proradio nakon najvećeg pada u istoriji. Ali, još ima problema, javlja jutros CNN Biznis. Veruje se da je to najveći prekid rada koja je ikada zadesio ovu društvenu mrežu. Kako navodi portal >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Downdetector, koji prati rad popularnih sajtova na internetu, korisnici iz nekoliko zemalja prijavili su da imaju problema sa funkcionisanjem platforme. – Problemi su počeli u 11.56 prema vremenu na istočnoj obali SAD – navodi se u izveštaju. Fejsbuk je putem Tvitera morao da objasni šta se dogodilo. Nisu puno rekli, samo su naglasili kako se ne radi o hakerskom napadu. Međutim, korisnici i drugih platformi koje su u vlasništvu ovo tehnološkog giganta – uključujući Instagram, Mesindžer i Vocap – prijavili su povremene probleme u pristupu uslugama i objavljivanju sadržaja. Umesto selfija i ažuriranja statusa, mnogi su dobili poruku o grešci koja je glasila: “Žao mi je, nešto je pošlo naopako. Radimo na tome da ovo popravimo što je brže moguće”. Koliko su mnogi bili isfrustritani i besni, najbolje govori to što su na Tviteru napravili hešteg #FacebookDown i #InstagramDown. Ljudi su koristili ove oznake da bi postavili mimove i šale o popravci, spekulisali su o uzrocima ovg kvara i davali su trgovinske savete kako da kompanije prežive bez ove aplikacije. More
The post NAJVEĆI PAD FEJSA U ISTORIJI! Već deset sati traju problemi, korisnici na ivici živaca! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.