NAJJAČA TETOVAŽA IKAD Provaljujete li šta piše na ruci ove gospođe?

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jul.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJJAČA TETOVAŽA IKAD Provaljujete li šta piše na ruci ove gospođe?

Oni koji koriste usluge GSP-a u Beogradu, znaju koliko put nekada može biti zanimljiv, a saputnici živopisni.
Ako imate sreće, u busu možete sresti Kaleta. Ako niste te sreće, videćete bar po neki bizaran modni trend, čućete šta muči današnje klince, ili će vas nasmejati i zabaviti neki simpatični sugrađanin ili sugrađanka.
Ukoliko pratite Fejsbuk stranicu ,,Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva,“ imate >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << redovan raport o dešavanjima u GSP-u. Stranica je prava beogradska hronika u fotografijama i video snimcima, koju redovno ažuriraju upravo Beograđani koji koriste usluge javnog prevoza.
Nedavno je na pomenutoj strani osvanula fotografija koja se veoma brzo raširila društvenim mrežama i nasmejala ceo region! Ljude je razveselila baka sa vrlo zanimljivom tetovažom. Njena jednostavna tetovaža urađena je u čast mladalačke ljubavi, što je vrlo simpatično. Međutim, umetniku se potkrala greška, pa je rezultat nasmejao mnoge, piše LikeMag.

Ime njene ljubavi – Gileta, ispisano je mešavinom latiničnih i ćiriličnih slova. Mnogi su podelili i komentarisali ovu sliku, ostavljajući duhovite opaske.
Međutim, svi se slažu da je najvažnija ljubav. Još ako je Gile šampion, izraziti favorit – koga briga za pravopis!
Podelite ovo na društvenim mrežama.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.