NAJBOLESNIJA PROVOKACIJA! Hrvati spremaju LINČ mlade Srpkinje zato što joj je Vučić draži od Kolinde! SRAMOTA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLESNIJA PROVOKACIJA! Hrvati spremaju LINČ mlade Srpkinje zato što joj je Vučić draži od Kolinde! SRAMOTA (FOTO)

Proustaški portal HOP pokrenuo je stravičnu hajku protiv mlade Srpkinje Tatjane Rušnov iz Gvozda samo zato što je prilikom posete predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović tom mestu na Fejsbuku napisala da joj je Aleksandar Vučić draži od nje.

Poziv na linč i tekst pun uvreda i rasističko fašističkih diskvalifikacija na portalu HOP, usledio je pošto je Tatjana na društvenoj mreži napisala "Kolinda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije Vučić" i "da mu nije ni do kolena" komentarišući posetu predsednice Hrvatske njenom rodnom mestu.

Gotovo identično hejterima u Srbiji, koji napadaju svakog ko se usudi da na društvenim mrežama pohvali Vučića, a posebno žene, ovaj proustaški portal napada i vređa Tatjanu Rušnov.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgledaju NAJBRUTALNIJE vojne vežbe na svetu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.