NAJ pas: Možete još da date svoj glas

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2009, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJ pas: Možete još da date svoj glas

Nagradna igra na intenetu, koju organizuju Fejsbuk grupa „Moj pas“ i sajt www.odgajivacnice.com, u kojoj se bira najlepša fotografija i video zapis psa, ulazi u završnicu. Portal Vestionline, kao medijski sponzor ove akcije, podseća svoje čitaoce da još mogu da daju svoj glas i osvoje neku od nagra.

Organizatori akcije poručuju:

Dragi prijatelji,



Glasanje u izboru za najlepšu fotografiju i najlepši video - MOJ PAS - >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NAJLEPŠI PAS, ulazi u samu završnicu. Glasajte za Vaše favorite, jer je glas vas, ljubitelja životinja, najmerodavniji i najvredniji. Glasajte da najlepše slike i video klipovi prođu u finale. U ponedeljak počinje TOP 10, veliko finale našeg nagradnog izbora.


Želimo Vam srećne novogodišnje i Božićne praznike, av, av, av!



Moj PAS


Glasajte na sajtu http://odgajivacnice.com/moj-pas/moj-pas

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.