N.Vague se izvinjava zbog koncerta

Izvor: B92, 11.Apr.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N.Vague se izvinjava zbog koncerta

Francuski sastav „Nouvelle Vague" uputio je izvinjenje svojim fanovima zbog loše organizacije koncerta koji je 7. aprila održan u Hali Beko u Beogradu, dodajući da će se iskupiti svim fanovima.

„Ok, sedi jer moramo da porazgovaramo. Samo nas dvoje, Nouvelle Vague i Beograd. Dakle, pre nego se kafa ohladi, samo želimo da se izvinimo što smo te izneverili."

Ovim rečima članovi benda započeli su saopštenje koje je tokom dana postavljeno na njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvaničnoj facebook stranici.

U njemu se navodi da su muzičari odmah po početku koncerta primetili da „nešto nije u redu" kao i da su veoma brzo tehnički problemi bili van kontole, povratni eho bio je nepodnošljiv baš kao i vrućina u hali.

„To nije ona vrsta sećanja koju želimo da ostavimo za sobom, bili smo jako uzbuđeni da vam predstavimo novi šou, ali sa svim neprijatnostima veliki deo magije je narušen", stoji u njihovom obraćanju.

Na kraju stoji obećanje da će se svim obožavaocima uskoro iskupiti novim koncertom.

„Obećavamo (a mi to ne radimo često) da ćemo se vratiti uskoro i nastupićemo u boljim uslovima i samo za vas ćemo prirediti specijalni koncert i sviraćemo sve pesma koje su izostale. Iskupićemo vam se za tu čudnu i kišnu aprilsku noć."

Da podsetimo, sastav „Nouvelle Vague" održao je u subotu veče koncert u Hali Beko. Uz loše ozvučenje i veliku vrućinu, koncert je ipak održan, ali veliki broj posetilaca nije mogao da uđe u dvoranu.

Nakon nezadovoljstva dela publike i negativnih komentara koji su usledili organizator „Showtime" odlučio je da posetiocima koji nisu uspeli da uđu na koncert vrati novac od ulaznica.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.