Muž neka reši sa svojom MAJKOM - Otac Predrag Popović o odnosu SVEKRVE i snajke, muškarac je REŠENJE problema (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 20:33

"Muž neka reši sa svojom MAJKOM" - Otac Predrag Popović o odnosu SVEKRVE i snajke, muškarac je REŠENJE problema (VIDEO)

U videu na svom Fejsbuk profilu ovog puta prepričao je svoj razgovor sa jednom ženom koja mu se požalila na svekrvu, a na osnovu ovog primera posavetovao je sve bračne parove kako da se ophode sa roditeljima.

"Dođu mi mladi bračni parovi, imaju problema sa svojim porodicama i kaže snajka: Ja sam rekla svojoj svekrvi...Rekoh, stani! Šta imaš ti sa svojom svekrvom?", započeo je priču otac Predrag.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U nastavku je ukazao na smernice postupanja u odnosu svekrve i snaje, koji po prirodi ima negativnu konotaciju i predispozicije da od lošeg ide ka gorem.

"Šta je tebi tvoja svekrva?", upitao je ženu otac Predrag, na šta je dobio očekivan i jednostavan odgovor: "Pa, ona meni nije ništa. Ona je majka mog muža".

"Onda neka tvoj muž reši to sa svojom majkom", posavetovao ju je otac Predrag Popović Dalje u svom izlaganju na svom Fejsbuk profilu napomenuo je da je to prva i osnovna svar koju je sam rešio sa svojom suprugom.

"Rekao sam joj: Ti nemaš šta da pričaš mojim roditeljima. To je moj posao. Ne pada mi na pamet da ja pričam sa tvojim roditeljima. To je tvoj posao. Ja svojoj majci mogu da kažem šta god hoću. Ona nikad neće da se naljuti na mene. Ne može. Majka je. Kako može da se naljuti. Majka će uvek da te voli. Prava majka. Moja žena ako kaže nešto to može dvojako da se protumači i napravili smo haos", priča otac Predrag u svom izlaganju.

Na kraju je sumirao najvažnije teze u dve rečenice.

"Znači, moje je da ja svojim roditeljima skrenem pažnju, kad se oni previše upliću u moj brak kad ne treba. A moja žena je tu da ona kaže svojim roditeljima da se ne upliću u brak", zaključuje otac Predrag.

Vaši roditelji su samo vaša briga, a ne i roditelji vaših supružnika.

Srbija Danas/ Stil Kurir/ M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.