Muž joj je najveća podrška: Elena Karić upisala fakultet

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž joj je najveća podrška: Elena Karić upisala fakultet

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić (43) upisala je u Engleskoj fakultet za homeopatiju i nutricionizam, koji traje pet godina. Ona se na Fejsbuku pohvalila da joj u obrazovanju najveću podršku pruža suprug Jugoslav Karić.

Moj divni muž… Podrška u svemu i oslonac. Moj vitez… Svako jutro sa mnom do fakulteta! Ljubav je mala reč, nekad mi se čini - napisala je Elena pored fotografije na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kojoj pozira ispred homeopatskog centra.

Sudeći po fotografijama koje često objavljuje na društvenim mrežama, ćerka kreatorke Verice Rakočević uživa dok uči o blagodetima alternativne medicine.

Elena je osnovala udruženje „Drvo života“ da bi podigla svest o važnosti očuvanja prirode, organske i pravilne ishrane i duhovnog razvoja kroz razmenu informacija i umrežavanje ljudi sličnog senzibiliteta.

“Za organsku Srbiju” je prva javna edukativna kampanja koju je pokrenula kako bi ukazala na važnost organske ishrane za zdraviji život svakog pojedinca.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.