Muž Verice Rakočević radi za 35.000 dinara, a kupio SKUPOCENI DOM na točkovima! Pogledajte KAKO izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 21:56

Muž Verice Rakočević radi za 35.000 dinara, a kupio SKUPOCENI DOM na točkovima! Pogledajte KAKO izgleda

Luksuzno i stilski uređen!

Kompozitor i suprug modne kreatorke Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević, pohvalio se na drušvenim mrežama svojim novim kamperom.

On se našalio na svom Fejsbuk profilu sa svojim prijateljima, tako što je uz fotografije koje je objavio napisao da je rešio svoje stambeno pitanje.

- Rešio sam stambeno pitanje. Moja kuća na točkovima je spremna! Uvek sam ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamišljao "krov nad glavom" a zidovi i lift me nikada nisu privlačili. Na točkovima slobodan, a moje je sve dokle pogled dopire - napisao je on.

Veljko se potrudio da svoju kuću na točkovima uredi luksuzno, te u njemu ima i kuhinju, krevet, kao i garnituru.

Podsetimo, kompozitor je od modne kreatorke mlađi 35 godina, a ona je nedavno otkrila i koliko zarađuje mesečno.

- Veljko radi u pozorištu i ima platu od 35.000 dinara. Novac nije bitan u odnosu na sreću koju osećam kada se probudim pored njega - rekla je za Hit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.