Muž Verice Rakočević: Moja žena, morska vila!

Izvor: Blic, 17.Jan.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Verice Rakočević: Moja žena, morska vila!

Veljko Kuzmančević, ponosni muž popularne modne kreatorke Verice Rakočevic, objavio je na svom "fejsbuk" profilu sliku sa poznatom kreatorkom ispod koje je napisao - Moja žena, morska vila!

Kompozitor i muž Verice Rakočević je izgleda do ušiju zaljubljen u svoju ženu. Konstantno traži način da je pohvali,te je i ovog puta sa svojim prijateljima na " >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fejsbuku" podelio sliku sa kreatorkom na kojoj ona izgleda kao prava "morska vila"!

Iako uskoro puni 66. godina, kreatorka izgleda fenomenalno, što se može i primetiti na Veljkovoj fotografiji na kojoj je Verica u kupaćem kostimu. Njoj izgleda godine ne mogu ništa!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muž Verice Rakočević: Moja žena, morska vila!

Izvor: Dzungla.org, 17.Jan.2014

Veljko Kuzmančević, ponosni muž popularne modne kreatorke Verice Rakočevic, objavio je na svom „fejsbuk“ profilu sliku sa poznatom kreatorkom ispod koje je napisao – Moja žena, morska vila!. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Zaljubljeni muž Verice Rakočević: Moja žena, morska vila!

Izvor: Svet, 17.Jan.2014

Veljko Kuzmančević, ponosni muž popularne modne kreatorke Verice Rakočević, postavio je na svoj Fejsbuk profil sliku sa svojom voljenom suprugom kraj koje je postavio komentar: “Moja žena, morska vila!” Kompozitor je očigledno do ušiju zaljubljen u Vericu, te konstantno i u svakoj prilici...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.