Monstruozan oglas osvanuo na društvenim mrežama i šokirao ceo Balkan!

Izvor: BKTV News, 06.Dec.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruozan oglas osvanuo na društvenim mrežama i šokirao ceo Balkan!

Sarajlija Faruk Hadžić (30) šokirao je javnost objavom na svom Fejsbuk nalogu. Naime, on je naveo da "po povoljnoj ceni nudi usluge klanja pasa lutalica"!

"Vršimo uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj ceni. Dolazimo na kućnu adresu po pozivu, sedam konvertibilnih maraka po komadu, s tim da glava ide meni", objavio je Hadžić i razbesneo svoje sugrađane, ali i aktiviste brojnih udruženja za zaštitu životinja.

Užas: U porodičnoj kući pronađeno telo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 44-godišnjaka u fazi raspadanja

Uz oglas, Hadžić je objavio i fotografiju na kojoj "pozira" sa krvavim nožem, a u pozadini se vidi telo brutalno ubijenog psa.

Pola grada ostalo bez struje, a kada su shvatili zašto nisu mogli da se načude!

Njegova objava naišla je na brojne osude razočaranih i šokiranih korisnika Fejsbuka, koji su od nadležnih vlasti tražili da na adekvatan način sankcionišu ovog "psihopatu" i "monstruma".

"Imaš dovoljno vremena da nabaviš vozilo i pregaziš ljude u masi!" Islamska država upozorava ceo Balkan!

Ubrzo nakon ove monstruozne objave, Hadžić je priveden zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio krivično delo vezano za mučenje i ubijanje životinja. Kako Avaz.ba saznaje Hadžić će uskoro biti pušten na slobodu.

Novi detalji pogibije sina bivšeg načelnika Živinica: Automobil smrti išao 200 na sat (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.