Moći ćete da obrišete poslatu porku preko Messenger-a

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moći ćete da obrišete poslatu porku preko Messenger-a

Facebook će u svoju aplikaciju Messenger konačno da implementira opciju koja korisnicima omogućava brisanje već poslatih poruka.

Ipak, ta opcija će biti vremenski ograničena.

Ta mogućnost krije se iza nove opcije tzv. Unsend i gotovo je identična onoj koja je dostupna korisnicima aplikacije WhatsApp. Ipak vreme u kojem korisnici mogu da obrišu poslatu poruku biće ograničeno.

Glasine o mogućoj implementaciji ove opcije pojavile su se još pre pola godine, nakon što su neke poruke Marka Zuckerberga nestale sa strana onih koji su ih primili.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk uvodi opciju brisanja poruka poslatih preko Mesindžera

Izvor: Blic, 14.Okt.2018

Fejsbuk će u svoju aplikaciju Mesindžer konačno da implementira opciju koja korisnicima omogućava brisanje već poslatih poruka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.