Mnogi korisnici Facebook-a ne znaju za podešavanja privatnosti

Izvor: Informacija.rs, 04.Maj.2012, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi korisnici Facebook-a ne znaju za podešavanja privatnosti

Prema rezutatima istraživanja koje je sproveo magazin Consumer Reports, 28% korisnika Facebook-a deli sve ili skoro sve što objavljuju na društvenoj mreži sa korisnicima mreže koji se ne nalaze na listi njihovih prijatelja. Međutim, pravo iznenađenje je podatak da veliki broj korisnika Facebook-a ne koristi ili čak i ne zna da sajt nudi mogućnost kontrole privatnosti u okviru podešavanja privatnosti profila.

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Više od 50 miliona Instagram korisnika

Izvor: ITsvet.com, 05.Maj.2012, 11:15

Najnovije informacije o broju korisnika Instagram servisa će sigurno načiniti Facebook zadovoljnim u pogledu dobre procene kada je reč o poslednjoj velikoj kupovini od strane društvene mreže. Najnoviji podaci pokazuju da više od 50 miliona ljudi koristi popularni sajt i njegove mobilne aplikacije...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.