Mixtape „Reinkarnacija repa“ Vol.2

Izvor: SerbianUnderground.com, 01.Feb.2012, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mixtape „Reinkarnacija repa“ Vol.2

U pitanju je drugi po redu mixtape koji organizuje facebook grupa Serbian Rap/RnB, koja je uprkos nazivu ipak fokusirana na širenje dobre rep priče, kako demo tako i afirmisanih izvođača.

Tejp sadrži 22 trake na kojima su se što se poznatijih rep glava tiče, našla imena poput Shef Saleta, DJ Munje, Komplex-a, Bvane, Iskaza i drugih. Među brojnim izvođačima, mesto su našli i MC-jevi sa ex-YU prostora, poput Agreza i Buba Corelli-a (BIH), predstavnici Hrvatske, Loš Utjecaj i Podrum36A, kao i Slovenka Liil Leah.
SUG sajt uvek podržava slične projekte, ali ovaj put postoji još jedan razlog za to. Naime, ovo predstavlja početak saradnje između pomenute facebook grupe, tačnije njihovog internet radija i sajta www.serbianunderground.com. Uskoro će online streaming radio biti postavljen na sug sajt, gde će te imati priliku svakodnevno da slušate kvalitetan domaći rep kojim će se promovisati kako demo, tako i afirmisani MC-jevi. Do tad skinite i preslušajte ovaj mixtape.

DOWNLOAD

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.