Mitrović u Al Hilalu za 50+ miliona evra!

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 16:15

Mitrović u Al Hilalu za 50+ miliona evra!

Srpski napadač Aleksandar Mitrović može se smatrati novim igračem Al Hilala.

Iako tim iz Saudijske Arabije nije zvanično potvrdio njegov prelazak, pouzdani novinar Fabricio Romano je objavio kako je to samo pitanje trenutka.

Prema njegovim navodima, Al Hilal će Fulamu platiti obeštećenje u iznosu većem od 50 miliona evra, dok će Mitrović potpisati trogodišnji ugovor.

Ostalo je samo da se sva dokumentacija proveri, a avion i dolazak Mitrovića na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bliski Istok je zakazan već za večeras nakon medicinskih pregleda u Parizu.

Romano nije istakao koliko će Mitrović zaraditi, ali prema ranijim navodima ta cifra se kreće oko 75 miliona evra kroz pomenute tri godine.

Trener Fulama Marko Silva je pred utakmicu svog tima protiv Brentforda rekao da na tom meču neće biti Aleksandra Mitrovića što je podgrejalo glasine koje sada dobijaju potvrdu.

Očekuje se da će vrlo brzo biti zvanično objavljano da se Mitrović pridružuje Brazilcu Nejmaru i saigraču iz reprezentacije Sergeju Milinkoviću-Saviću u Rijadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MITROVIĆA SATI DELE OD POTPISA ZA AL HILAL: Saudijski klub imaće pakleni napadački duo! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2023

Saga konačno gotova. Najbolji strelac srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović u narednim satima postaće novi fudbaler Al Hilala, tima koji se takmiči u Saudijskog Arabiji. Na račun kluba iz Londona uplaćeno je 50 miliona evra, a iskusni napadač će zarađivati 25 miliona u naredne tri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.