Mislila je da ima srežan brak, ali je na Fejsbuku saznala strašnu istinu o suprugu

Izvor: Kurir, 14.Feb.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislila je da ima srežan brak, ali je na Fejsbuku saznala strašnu istinu o suprugu

Liz i Adrijan Linam bili su u srećnom braku, sve dok Liz nije saznala strašnu istinu koju je njen muž krio od nje. Da sve bude još gore, najveću izdaju koju je ikada doživela saznala je na Fejsbuku.

Liz je otkrila da je njen muž živeo tri godine dvostrukim životom i da ima još jednu porodicu.

- To je bio veliki šok za mene. Otišla sam na Fejsbuk i videla mnoštvo fotografija mog muža sa drugom ženom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - priča Liz.

Adrijan i njegova ljubavnica Hejli Toterdel na fotografijama poziraju sa njeno dvoje dece. Fotografije su očigledno nastale na plaži nakon venčanja. To nije sve. Plaža na kojoj su se njen suprug i njegova druga žena venčali je ona ista plaža u Meksiku na kojoj je bio sa Liz na medenom mesecu. Ni to nije sve. Adrijan je na oba venčanja imao istog kuma.

Nakon šoka koji je preživela zbog fotografija sa Fejsbuka, Liz je pozvala Adrijana da mu kaže šta je saznala. Čak i tad je odbijao da prizna.

"Pozvala sam ga da se suočimo, da mi prizna sve, ali i tad je odbijao da kaže istinu", kaže Liz.

Očajna Liz prekinula je svaki kontakt sa svojim mužem i pokrenula brakorazvodnu parnicu. Tada joj je stiglo pismo od svekrve. Njegova mama napisala je da joj je žao što se razvode i što se njen sin ponovo oženio.

Bila je u šoku. Prevara njenog muža uništila je emotivno, ali uništena je i porodica koju su imali.

"Taj događaj je u potpunosti promenio način na koji gledam na ljude. Sada gledam ljude koje poznajem godinama i razmišljam: "Da li zaista mogu da im verujem?". Mislim da nikada neću moći ponovo da volim",razočarana je Liz.

(žena)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.