Ministarstvo osudilo čin službenika

Izvor: B92, 13.Mar.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo osudilo čin službenika

Beograd -- Ministarstvo pravde najoštrije osudilo postupak svog zaposlenog koji je na profil na Fejsbuku stavio sliku puške kojom je pre deset godina ubijen Zoran Đinđić.

"Najoštije osuđujemo ovakav čin i ispitaćemo da li je u konkretnom slučaju prekršen kodeks ponašanja državnih službenika i reagovaćemo u skladu sa zakonom. Ovo je privatan čin i ni u kom slučaju ne odražava zvaničan stav ministarstva", rečeno je danas Tanjugu u tom ministarstvu.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službenik Ministarstva pravde Nikola Savić (24) postavio je juče na svom profilu na Fejsbuku, na dan kada je pre deset godina ubijen premijer Đinđić, sliku puške iz koje je na njega pucao Zvezdan Jovanović.

Pošto je slika izazvala lavinu negativnih kritika, Savić ju je brzo uklonio, ali u je u toku dana, kako pišu mediji, postavio Đinđićevu sliku sa citatom "Jugoslavija se mora bombardovati. Samo bombardujte, popustiće oni".

Savić, koji je diplomac Pravnog fakulteta, radi na ugovor o delu i nije stalno zaposlen u Ministarstvu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osuda postavljanja puške kojom je ubijen Đinđić na fejsbuk profil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013

BEOGRAD -..Ministarstvo pravde i državne uprave najoštrije je osudilo postupak svog zaposlenog Nikole Savića (24), koji je na svom fejsbuk profilu postavio pušku iz koje je na jučerašnji dan pre deset godina ubijen premijer Zoran Đinđić..."Najoštrije osuđujemo ovakav čin i ispitaćemo da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.