Ministar potvrdio: Ambasador Srbije zbog komentara o Tompsonu pozvan na razgovor u MSP Crne Gore

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2020, 16:43

Ministar potvrdio: Ambasador Srbije zbog komentara o Tompsonu pozvan na razgovor u MSP Crne Gore

Šef crnogorske diplomatije Srđan Darmanović potvrdio je danas da je ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović pozvan na razgovor u Ministarstvo spoljnih poslova jer je na Fejsbuku komentarisao emitovanje numere hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore.

Božović je sinoć rekao da ne zna razlog zbog kojeg je pozvan na razgovor u Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore.

Na zajedničkoj konferenciji za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa mađarskim šefom diplomatije Peterom Sijartom, Darmanović je ocenio da strani ambasadori nisu pozvani da se mešaju u to ko će u Crnoj Gori za šta da odgovara.

Božović je komentarisao emitovanje spota hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona tražeći odgovornost za emitovanje muzičara koji promoviše ustaštvo.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ambasador Srbije u Crnoj Gori: Srpski narod je posebno osetljiv na ustaštvo

Izvor: Blic, 12.Maj.2020

Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović izjavio je danas, nakon razgovora u Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore, da poštuje tu državu, ali je istakao da je srpski narod posebno osetljiv na ustaštvo, odnosno hrvatske naciste u Drugom svetskom ratu i one koji bi danas da ih rehabilituju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.