Mimi Oro ima dečka vaterpolistu?

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro ima dečka vaterpolistu?

Ona je, naime, u jednom noćnom klubu bila sa vaterpolistom Radničkog iz Kragujevca Stefanom Popovićem Baltijem, a zajedničku fotografiju objavila je na Fejsbuku.

“Sve se to dogodilo na putu za ludilo… Srce mi se opasno u tebe zaljubilo”, napisala je Mimi uz fotografiju, što može da znači samo da je pronašla novu ljubav.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Kragujevac

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mimi Oro ima dečka vaterpolistu?

Izvor: Svet, 24.Nov.2015

Kako stvari stoje, starleta Mimi Oro našla je novog dečka.. Ona je, naime, u jednom noćnom klubu bila sa vaterpolistom Radničkog iz Kragujevca Stefanom Popovićem Baltijem, a zajedničku fotografiju objavila je na Fejsbuku.. “Sve se to dogodilo na putu za ludilo… Srce mi se opasno u tebe zaljubilo”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.