Milo Đurašković za Blic: Status moje ćerke je izmišljen, neko hoće da mi podvali

Izvor: Blic, 23.Jun.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo Đurašković za "Blic": Status moje ćerke je izmišljen, neko hoće da mi podvali

Nakon što je "Blic" preneo fotografiju i status profila pod imenom Anika Đurašković, njen otac Milo Đurašković se obratio našoj redakciji uz sledeći apel.

- Posledice svega ovoga što je izašlo su rizične i opasne po moje dete. Ja sam zbog ovoga morao moju decu zaključam u kuću. Pod hitno moram da ih vratim u inostranstvo gde žive i studiraju da im neki bolestan um ne bi naškodio, kao što je i neko izmislio status u kom se vređa sirotinja. Moje dete ima Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << profil, a Fejsbuk nema. Na Instagrmu je dete okačilo sliku pored automobila i šta ja tu da radim. Ali, ponavljam te reči nisu njene. Zašto je to neko uradio, pretpostavljam da je namera kako bi podvalili i namestili - rekao je za "Blic" Milo Đurašković, a na našu konstataciju da je njegova ćerka Anika, nas kontaktirala i rekla da je profil njen, ali da je hakovan on odgovara:

- I to vam je poslato sigurno sa nekog lažnog profila. Da vam kažem nešto, dovoljno je što mom detetu ime i prezime donosi štetu, a kamoli da joj treba još ovako nešto. Molim vas za razumevanje, jer je ona divna devojka koja nikada tako nešto ne bi napisala.

Podsetimo, na Fejsbuk profilu pod imenom Anika Đurašković osvanula je fotografija Đuraškovićeve ćerke pored skupocenog automobila sa uvredljivom porukom, pogledajte OVDE.

Fotografija je izazvala burne reakcije u javnosti, nakon čega je obrisana, a ubrzo je osvanuo i status u kojem se tvrdi da je profil hakovan, o čemu možete pročitati OVDE. Pomenuti Fejsbuk profil sada je obrisan.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milo Đurašković očajan: Zaključao sam ćerku da joj neko ne bi naškodio

Izvor: Blic, 23.Jun.2016

Nakon što je "Blic" preneo fotografiju i status profila pod imenom Anika Đurašković, njen otac Milo Đurašković se obratio našoj redakciji uz sledeći apel...- Posledice svega ovoga što je izašlo su rizične i opasne po moje dete. Ja sam zbog ovoga morao moju decu da zaključam u kuću. Pod...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.