Miljana tražila od Vesne 500 evra za “Parove”, Rivasova je blokirala na Fejsbuku

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana tražila od Vesne 500 evra za “Parove”, Rivasova je blokirala na Fejsbuku

 

Iako “Parovi” počinju u nedelju, situacija se već zakuvala! Naime, Vesna Rivas otkrila je da joj je Miljana Kulić tražila novac pred ulazak u vilu.
Rivasova je rekla da je Miljana od nje i Ere Ojdanića tražila 500 evra na zajam kako bi kupila garderobu za boravak u vili.
Nažalost, malopre sam morala da blokiram ovde na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Fejsbuku gospođicu Miljanu Kulić. Neumesni komentari na račun i mene i mog sina su razlog. Šta bi Milji da nas vređa – ne znam, ali ću vam sad nešto ispričati, a svedoci će biti imenovani. Pre neki dan zvoni meni Viber, pogledam ekran, piše Miljana Kulić. Javim se kad ona u jednom dahu: “Vesna, rekla mi direktorka Aleksandra (???) da ti imaš pare pa da mi pozajmiš 500 evra da kupim garderobu i spremim se za Parove”… Reko Miljo na banci su mi pare i ne mogu dići iz određenih razloga. Razmišljam, otkud da spominje direktorku, nazovem istu kad žena u šoku. U petak mi u TV, Era i ja i baš kod direktorke, kad zvoni Eri Viber i opet Miljana. Čujemo Eru kako priča: “Miljo kupili smo nov auto, nisam pri kešu”, direktorka i ja u šoku… Kasnije u restoranu Era, ja i moja prijateljica Branka, opet zove Miljana i traži Eri pare… Prekjuče se čujem sa Jelenom Petković, pričamo o njenoj trudnoći i kako joj je kad ona se seti usred naše priče mi kaže: “Zamisli ko me zvao, Miljana, i traži mi pare, otkud se mene setila šta misliš Vesna, kaže da joj je direktorka Aleksandra rekla da me zove…” A ja u vrisak od smeha i ahahaha… Jelena zbunjena što se smejem i ja joj prepričam moje i Erino iskustvo… Ko zna koga je ona još zvala kad je do Jelene stigla, žena na trudničkom bolovanju… I večeras, na najavu da moj sin ulazi u rijaliti ona napisa “ih baš si mi ti za rijaliti, mali seljačic” a ti Vesna, dosadila si i Bogu i narodu… Ja obrišem, ona opet napiše i ja je blokiram… Ja dosadila, a to što sam ih pokrivala dok su ona i slični njoj prespavali rijaliti, kupali se, stondirali itd. Ja sam pričala i pričala i za te lezileboviće, umesto da kaže hvala ona kaže dosadila si… More sikter sa moje stranice… Papa đenja… i da su pametni ovi iz produkcije da uvedu u “Parove” ovu malu Bombašicu Draganu, ona je Miljani slična samo mnogo vedrija i da bude za šou vrh… Eto dragi moji šta sve biva pred rijaliti”, napisala je Vesna na Fejsbuku.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.