Milikić osudio uvrede upućene ćerki Aleksandra Vučića

Izvor: Bor030.net, 19.Feb.2020, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milikić osudio uvrede upućene ćerki Aleksandra Vučića

Zbog objave Sibina Vukadinovića koji je na društvenoj mreži Fejsbuk uputio uvrede na račun ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića oglasile su brojne javne ličnosti. Između ostalih, reagovali su poverenica Brankica Janković, zaštitnik građana Zoran Pašalić, predsednica parlamenta Maja Gojković, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ali i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić. “Kao otac i pre svega […] The post Milikić osudio uvrede upućene ćerki Aleksandra Vučića appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Boranin uhapšen zbog krađa i obijanja advokatskih kancelarija

Izvor: Bor030.net, 20.Feb.2020, 15:29

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B. B. (21) iz Bora koga terete za više teških krađa. Sumnja se da je B.B. u noći između 7. i 8. februara provalio u zgradu u kojoj se nalaze prostorije više advokatskih kancelarija, jedno udruženje i kancelarija arhitekte iz kojih...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.