Milica Pavlović izvukla novčić iz česnice!

Izvor: Svet, 06.Jan.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović izvukla novčić iz česnice!

Zgodna pevačica Milica Pavlović pohvalila se na društvenoj mreži Fejsbuk da je novčić iz česnice pripao upravo njoj.
Poznato je da je lepa brineta veoma tražena i da svakodnevno ima nastupe kako u Srbiji tako i u regionu, a ako je suditi po parici koju je izvukla iz česnice ova godina bi joj mogla biti još uspešnija.
Novčić iz česnice je pao baš na moju stranu. Badnji dan, kao veče mira, sloge, smeha i sećanje na postojanje pravih vrednosti, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na to da su vaši najbliži tu uvek za vas. Mir Božji, Hristos se rodi“, napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo kako nam je Milica Pavlović čestitala Božić

Izvor: Story, 07.Jan.2015, 13:33

Zgodna pevačica se na Facebook-u pohvalila da je novčić iz česnice pripao upravo njoj, ali tom prilikom i svojim pratiocima čestitala Božić..Milica Pavlović, foto: Facebook..Milica Pavlović je u uskoj crvenoj haljini (da sluti na radost) pozirala i odlučila da baš tom fotografijom čestita...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.